Dragkrok på SAAB:en

Som jag skrev i förra inlägget så har jag monterat en dragkrog på min SAAB och nu vill polaren ha hjälp med det också. Det är en snål rackare så jag har fått leta runt en hel del på nätet för att hitta det bästa till lägsta pris och efter många timmars jämförande och tittande har jag bestämt mig för att köpa en dragkrok på Dragkrokskungen. Dom ser ut att ha bra priser och dessutom bra service, vilket kan vara nyttigt om något inte riktigt funkar som det skall.

I helgen var jag ute och åkte och hälsade på en gammal kompis och han berättade många historier då det var väldigt länge sedan vi träffades. Det var mycket jobbsnack och där fick jag höra en del kul saker, han är en duktigt kille och nu hade han fått något jobb på https://www.signoffice.se/ som verkar vara grymt.

Hur som helst nu börjar snart vårkänslorna pirra i kroppen även om det fortfarande är kallt ute. Ge det två månader till sen kan man kanske börja komma ut och åka igen, bara kommunen sopar upp gruset fort nog! Längtar tills när man kan plocka av dubbdäcken och köra en längre strecka utan att behöva oroa sig för väglaget.