Att transportera sig är kul

Vi har stuga i Falkenberg och har haft i alla år. Min man är även uppvuxen där och är med andra ord van vid att det är ganska flackt och enkelt när man cyklar. När vi flyttade till Borås fick vi däremot känna på något annat och man var ofta helt dränkt i svett när man kom fram till jobbet efter en cykeltur på 15 minuter. Typiskt nog är det uppförsbacke hela vägen till jobbet och desto enklare hemåt i och för sig, men ändå.

Tills det att vi investerade i varsin Wafabike elcykel. Inga mer kläder dränkta i svett när man anländer till jobbet, snarare så kommer man pigg och alert redo för en ny dag. Det känns så uppfriskande att cykla och jag är så himla glad att vi valde att lägga lite pengar på sådana fina cyklar som gör det kul att transportera sig. Det är givetvis inte superkul när det regnar men om man bara tar på sig regnkläder så är det lugnt. Detta har liksom blivit vårt sätt att oss fram och jag känner mig som en riktig miljöhjälte faktiskt!

Wafabike elcykel

Men vad är detta för speciell cykel tänker du? Jo, jag hade absolut kunnat förklara det men framförallt så tipsar jag dig att gå in via deras hemsida för att se mer. Här kan du enkelt navigera dig genom deras sortiment och ta del av så himla coola cyklar. Visst kan det ibland kännas lite pricy men om du verkligen är ute efter en bra cykel så är det dit du ska gå.

Inte bara får du en snygg cykel utan dessutom får du en så himla cool image när du kommer glidandes på stan. Det är liksom en cykel som verkligen drar åt sig blickar, och vi fullkomligt älskar det!