Du kan hitta alla sorters truckutbildningar hos Truckutbildarna

Som företagare i logistik och transportbranschen har jag ett aldrig sinande behov av personer som kan hantera en truck och olika sorters lyft. Det kan handla om att lasta eller lossa lastbilar, till att flytta varor på lagret. Flertalet av våra medarbetare har redan denna kompetens, men då och då möter vi på en person som passar perfekt för vår företagsidé, men som saknar behörighet. De skickar vi för truckutbildning hos Truckutbildarna. Jag kom i kontakt med Truckutbildarna via min tidigare arbetsgivare, och blev imponerad av inte bara deras kunskaper och professionalism, men också av den stämning de sprider. För att sammanfatta det, de har lyckats göra en nöjd kund till en livslång kund, något vi eftersträvar i vårt arbete också.

Vad gör Truckutbildarna till något extra

Smaken är som baken, och jag kan ju bara redogöra för mina erfarenheter. Och jag är imponerad av vad de erbjuder. De har varit på vårt företag och utbildat hela personalen, vi har skickat individuella personer till dem, och oavsett vilket har kvaliteten varit på topp. De har utbildade och certifierade instruktörer med kompetens inom samtliga truck typer. Vi har enbart behov av Truckkort A och Truckkort B hos oss. Instruktörerna har också lång erfarenhet inom transport, lager och logistik och kan ge oss synpunkter på lösningar som vi inte alltid sett själva. Detta blandat med riktigt attraktiva priser så ser jag ingen anledning alls att se mig om efter en annan utbildare. Man vet vad man har, men inte vad man får.
Deras kunskaper och utbildningar stannar inte vid truckar, utan de utbildar också inom användandet av traverser, något som kanske kommer att användas i våra nästa lokaler. Så oavsett om det handlar om travers eller nya truckutbildningar, kommer de ske med Truckutbildarna.