Postlådor i långa rader

Var ute och provkörde i dag efter att ha fixat lite grejer här och där. Bilen spann som en katt. Tröttnar aldrig på att bara slököra när det är rätt väder och man är på rätt humör. Ensam med kärran och bra låtar i bilstereon.

Skulle köpa en ny postlåda på hemvägen. Trodde att det var en enkel sak, att det fanns några olika och man bara plockade en. Du är inte intresserad av en veckolåda, frågade säljaren? Det visade sig att det var en större sak som rymde många dagars post, vilket förstås kan vara praktiskt om man är bortrest och den kan ta emot mindre paket. Veckolådorna verkade dyrare och mer robusta också. Sen frågade säljaren vilken rostgaranti jag vill ha. Det fanns t ex 12 års rostgaranti. Eller så kan man köpa plast men som bilentusiast är jag svag för lackad metall … Efter en halvtimme av prat och koll bland olika material, storlekar och färger sen var jag så förvirrad av alla alternativ att jag åkte hem och sov på saken. Tur var väl det för jag tänkte att jag ska kolla på nätet för lite mer information och då hittade jag Stayhome. Deras postlådor som du kan se här http://www.stayhome.se/utomhus/postlador.html hade under halva priset än i butiken jag var så där sparade jag en hel del pengar som kommer gå till annat smått och gott. Hoppas jag får mycket post nu … Men oavsett så är det ju en sak som man ska orka titta på i många år (12 då kanske), så det är väl bra att den är fin.

Jag beställde också tre roll ups till bilklubben som ska ha på träffar och mässor. Grymt smidigt och inte särskilt dyrt. Jag trodde det skulle vara värre, men nu kommer vi synas väl när vi är ute och ställer ut våra bilar!