Det finns riktigt bra elektriker i Borås

Under våren gjorde omständigheter i familjesituationen att jag var tvungen att hitta ett nytt boende. Jag hittade ett härligt litet hus på landet. Visst det behövs att renoveras en del, det gör det ju nästan alltid, men jag fick nästan en chock när jag fick klart för mig hur elektriciteten i huset såg ut. Han som bott i huset tidigare hade själv varit elektriker i Borås, och han hade tydligen bestämt sig att hans kunskaper inte styrdes av vad lagar och regler föreskriver. Det var skarvar och ledningar åt alla håll, ett ormbo som var omöjligt att reda ut för mig vars elektrikerkunskaper sträcker sig till att jag kan göra en förlängningssladd.

På jobbet har vi nyss bytt ut hela vårt datanätverk och jag kom ihåg deras firmabilar, de hade dekaler som nämnde att de också jobbade med el. Vår ekonomitjej på jobbet kom ihåg dessa elektriker från Borås och jag fick deras info.

De förstod rätt så snart vad jag pratade om, jag var verkligen inte den första som råkat ut för en elektriker som löpt amok och kört sitt eget race i sitt eget boende. Vi enades om att ses någon dag senare och en kille kom och besiktigade det hela.